Har du fået en god idé? Læs dette

maj 27, 2020 Blog

Har du fået en god idé? Læs dette

Hvis der er én ting der minder mere og mere om en amerikansk sæbeopera, så er det iværksættermiljøet og den hank mange mennesker har fået til at stjæle forskellige menneskers ideer og designs. 

Det giver desværre også fin mening når man tænker over det. Hvis du er en dygtig iværksætter der er god til at skalere forretninger, så kan der være utroligt meget værdi i at \’nappe\’ en andens færdigudtænkte idé og eksikvere på den selv – for det er da næsten så nemt som det overhovedet kan blive. 

Hvis du er en af de mennesker der bare får den ene gode idé efter den anden og du går og er lidt usikker på hvordan du egentligt bør forholde dig til det, og om du helt burde stoppe med at fortælle andre mennesker omkring dine idéer så er du kommet til det rigtige sted. 

I denne artikel griber jeg fat i nogle overvejelser omkring det med at dele idéer der gerne skulle klare tingene en smule op for dig. 

Dem kan du sige det til

Der er stor forskel på hvem du bør snakke om din idé med, en god fingerregel er at hvis du ikke har fået varemærkeregistrering på din idé eller produkt, at så er det primært familiemedlemmer og folk du virkelig stoler på. Hvis du derimod har fået en registrering på din idé eller produkt, så bør du faktisk få den ud til så mange mennesker som overhovedet muligt – for så er ideen jo sikret og du kan begynde at lede efter din nye partner/investorer.

Omkring idéer

Det kan være, hvis uheldet er ude, utrolig svært at bevise at man var den der fik en idé først, og at den anden modpart har stjålet den fra en. Det er derfor det er så utroligt unfair for de mennesker der har oplevet at få deres idé stjålet – der er desværre ikke meget man kan gøre ved det. 

Hvis du har en god idé (eller bare får mange generelt) så kan det være en god idé at holde styr på dem alle sammen i en bog af din, hvor du er god til at mærke af med datoer. Med en idébog får du også nemmere ved at vurdere om en idé virkelig er så god at den er værd at eksikvere på, for måske er det bare en døgnflue som du er meget begejrstret over lige for tiden – hvem ved?

8 tanker om “Har du fået en god idé? Læs dette”
  1. Hawdy Privatdagplejedanmark.dk
    Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? Rigtig god dag, Christian

  2. kære
    Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder 🙂 Pft.. Lucas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *