Tre måder at underholde dig selv i karantænetiden

apr 8, 2020 Blog

Tre måder at underholde dig selv i karantænetiden

Coronavirussen har ramt og det har ændret måden vi alle sammen lever på. Fra at være et åbent samfund hvor vi gik sammen som sild i en tønde, bruger mange mennesker nu størstedelen af deres dag enten på gåture alene eller derhjemme i sikkerhed. 

Det har fået mange mennesker til at indse, at de ikke er specielt gode til at bevare deres mentale sindsro, når de ikke har venner og familie omkring dem til at hjælpe. Hvis huset allerede er blevet rengjort ned i sømmene for 3. gang i denne uge eller du simpelthen bare ikke kan se mere Netflix, så har jeg et par gode foreslag til dig herunder, der måske vil kunne holde dig mentalt ovenvande indtil karantænetiden er forbi. 

Webinarer – mange af dem

Der findes næsten ikke det som du ikke kan lære online. Hvis du er gået i stå i din hobby eller gerne vil samle en ny op, så er der garanteret et kursus til det online. Hvis du gerne vil klare det bedre på din arbejdsplads når der engang bliver åbnet op igen, så kan du finde et hav af kurser der både lærer dig at blive bedre til dit arbejde, men også udvide din professionelle horisont. 

Webinarer er en fantastisk måde at bruge tiden på, da det i høj grad er læring. I en tid hvor vi ikke bliver stresset af ting vi skal og bør, så er det den perfekte tid til at få ro på og blive lidt klogere. 

Alle de gamle spil

Hvis du har en bedre halvdel som du deler karantænen med, så kan i med fordel dykke ned i nogle af de gamle kortspil der findes derude – du vil blive overrasket over hvor mange spil man slet ikke kendte til. Hvis du spiller alene kan du spille 7 kabale her og derudover også lære at lægge den selv. 

Ved at kunne mange gamle kortspil er du også garanteret mange flere timers sjov, hvis du nu skal ud og rejse en dag. 

Hjemmetræning

Okay, så der er ingen mennesker der trækker i dig, ingenting du skal nå og du er faktisk alene hjemme med rig mulighed for både at kunne træne og spise ordenligt mad – nu er tiden inde, det er på tide at blive så bred at du kan kalde Arnold S. for din lillebror, mange mennesker har opnået fantastiske resultater med hjemmetræning og det kan du også. 

8 tanker om “Tre måder at underholde dig selv i karantænetiden”
  1. Godt gået, Privatdagplejedanmark.dk
    Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning!
    Rigtig god aften, Marie

  2. Privatdagplejedanmark.dk – Heja, Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. 😉 Villum

  3. Privatdagplejedanmark.dk Heey, Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder Liam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *