BAGGRUNDEN FOR UNDERSKRIFTINDSAMLINGEN

ØKONOMISK FRIPLADS TIL GODKENDTE PRIVATE BØRNEPASSERE UNDER § 78 I DAGTILBUDSLOVEN

SOM DET SER UD NU, ER DER IKKE NOGET LOVKRAV OM, AT KOMMUNERNE SKAL TILBYDE ØKONOMISK FRIPLADS TIL FORÆLDRE MED LAV INDKOMST, NÅR DER VÆLGES EN PRIVAT BØRNEPASSER UNDER § 78 TIL PASNING AF DERES BARN.

VÆLGER FORÆLDRENE DERIMOD EN PRIVAT DAGPLEJER UNDER § 21, SKAL KOMMUNEN GIVE ØKONOMISK FRIPLADS.

VI UNDRER OS OVER, AT DER ER DENNE FORSKELSBEHANDLING AF FORÆLDRENE, BØRNENE OG IKKE MINDST BØRNEPASSERNE.  HVORFOR SKAL DER IKKE KUNNE TILBYDES ØKONOMISK FRIPLADS HOS EN BØRNEPASSER DER ER GODKENDT EFTER § 78? HVORFOR FRATAGER MAN FORÆLDRENE DERES REELLE FRIE VALG MED HENSYN TIL BØRNEPASNING, BARE FORDI DE MÅSKE IKKE HAR SÅ HØJ EN INDKOMST? FRITVALGSORDNINGEN BLEV JO NETOP LAVET FOR AT GIVE FORÆLDRENE FRIT VALG MED HENSYN TIL PASNING AF DERES BARN. DERAF NAVNET!

NÅR REGERINGEN FRATAGER FORÆLDRENE MULIGHEDEN FOR AT KUNNE FÅ ØKONOMISK FRIPLADS HOS DE PRIVATE BØRNEPASSERE, FRATAGER DE OGSÅ FORÆLDRENE DET FRIE VALG. DER ER OGSÅ MANGE LAVINDKOMSTFAMILIER MED SKÆVE ARBEJDSTIDER, DER HAR BRUG FOR DE FLEKSIBLE ÅBNINGSTIDER, DE PRIVATE BØRNEPASSERE SOM DE ENESTE TILBYDER.

SET I LYSET AF, AT DER KOMMER FLERE OG FLERE PRIVATE BØRNEPASSERE UNDER § 78, MENER VI, AT DER SKAL EN LOVÆNDRING TIL, FOR AT GØRE DET ENS FOR ALLE, UANSET HVILKEN ORDNING DER VÆLGES.

IGENNEM DENNE UNDERSKRIFTINDSAMLING VIL VI VISE, AT VI ER MANGE, DER GERNE VIL HAVE DET FRIE VALG FOR ALLE BØRN, UANSET OM VI ER FORÆLDRE, BEDSTEFORÆLDRE, BØRNEPASSERE ELLER NOGET HELT ANDET.

VI ØNSKER, AT DER KAN TILDELES ALLE FORÆLDRE ØKONOMISK FRIPLADS PÅ LIGE VILKÅR, UANSET HVILKEN PASNINGSORDNING FORÆLDRENE VÆLGER FOR DERES BØRN.

13:43 – 06/02-2013 – Antal underskrifter: 674

Dit fulde navn (Krævet)

Din fulde adresse (Krævet)

Dit Postnr og by (Krævet)

captcha

Skriv den samme kode som du ser ovenfor (Krævet)

Din underskrift vil ikke være offentligt tilgængeligt på nettet.

Comments are closed.