Privat Børnepasning i fremtiden

Befolkningen ønsker at bevare privat børnepasning i fremtiden.

Derfor er der til Ministeren Christine Antorini afleveret 5292 protest underskrifter for at bevare privat børnepasning. Vi forventer at få en tilbagemelding fra Ministeren, som forhåbentligt er af en karakter som vi kan være tilfredse med.

Balladen er oprindeligt startet af FOA som vil have privat børnepasning over i kommunalt regi. Efterfølgende er S, SF og Enhedslisten hoppet med på bølgen med deres ideologiske korstog omkring afskaffelse af privat børnepasning i fremtiden. Privat børnepasning er populært, det er noget som forældre, børn og private børnepassere er rigtig glade for. Hvorfor skal regeringen forhindre forældre i at tage en selvstændig voksen beslutning om hvem og hvor deres børn skal passes. Regering vil med deres forslag afskaffe privat børnepasning og dermed forhindre at gode, sunde og velfungerende fleksibel ordning skal gå tabt. Regeringen vil med andre ord, tage selvstændigheden fra den danske befolkningen, og styres os i den retning de vil have os hen.

Det fik Gitte og Jens Martin Secher fra Odense til at reagere omgående. Sammen med Facebook gruppen af private børnepassere fik vi i fællesskab hurtigt sat en underskriftindsamling i gang på hjemmesiden privatdagplejedanmark.dk. I løbet af 20 dage blev der samlet 5292 underskrifter der i Torsdags 1/3-2012 blev afleveret i Ministeriet. Vi aftalte et møde med Venstres Jane Heitmann, som tidligere på TV2-Fyn klart vandt debatten imod SF Anette Vilhelmsen. Jane Heitmann og Peter Juul Jensen bød os velkommen hvor vi fik en spændende dialog omkring Privat Børnepasning.

Protest underskrifter afleveres for at bevare privat børnepasningEfterfølgende gik vi i samlet flok over i ministeriet for at mødes med Børne- og undervisningsminister Christine Antorini. Men desværre var Antorini rejst til Bruxelles i stedet for at stå frem og modtage vrede borgere, forældre, og private børnepasseres protest underskrifter. Underskrifterne blev derfor i stedet afleveret til Minister Sekretæren.

Vi har nu udsendt en åben invitation til Antorini om at møde os, børnene og forældrene i vores Private Stordagpleje i Odense. Vi mener at Antorini bør besøge os, se vores hverdag og i åben dialog se muligheder frem for forringelser. Vi ser derfor snarest frem til at modtage besøg af Minister Christine Antorini.

 

Har samlet trådene fra 1/3-2012  vedr. debatten Privat Børnepasning.

Venstres hjemmeside vedrørende privat børnepasning

P4-Fyn 06:03 vedrørende privat børnepasning

P4-Fyn 17:17 vedrørende privat børnepasning

P4-Fyn Radio dækket hele dagen lige fra morgenstunden vedrørende privat børnepasning

Fyens Stiftstidende avis udgaven vedrørende Privat børnepasning

VLR.dk har også haft noget om emnet

 

Vi vil bevare det frie valg og fleksibilitet med hensyn til privat børnepasning.

Venstres Jane Heitmann og Peter Juul Jensen støtter privat børnepasning, og vil hjælpe med at bevare de gode velfungerende private børnepasninger i fremtiden. Det var den klare positive tilbagemelding Privat Dagpleje Danmark fik på Christiansborg. Derfor bør vi huske og bakke op om vores gode politikere der vil bevare vores jobs med privat børnepasning.

Hvad sker der nu.

Det er endnu uvist hvilken reaktion, der kommer fra Ministeren. Det der som udgangspunkt er det vigtigste at slå fast for Ministeren er at der slet ikke er grundlag for de bekymringer der er sat i gang. Derfor bør hun opleve hvordan hverdagen fungerer i en Privat børnepasning, og lægge os et besøg forbi i privatstordagplejeodense.dk

Find Privat Dagpleje på Google Map

1 Trackback or Pingback

Skriv et svar