Warning: mysql_num_fields(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/privatdagplejedanmark.dk/wp-includes/wp-db.php on line 3083

Warning: mysql_num_fields(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/www/privatdagplejedanmark.dk/wp-includes/wp-db.php on line 3083

Privat dagpleje i Danmark finder du her.

Privat dagpleje med langt over 740 børnepassere.

GOOGLE MAP fremhæver medlemmer af Privat Dagpleje Danmark som vi vil anbefale.


Kortet er pt ude af drift grundet opdatering.

Find en privat dagpleje med Google Map:
Det er meget let at finde privat pasning med Google Map. Du kan finde det område du bor i og så se de pasnings ordninger der ligger tættest på dig. Du klikker på enten de røde eller blå “bobler” med en barnevogn. Disse indeholder informationer over privat dagpleje som Privat Dagpleje Danmark vil anbefale du benytter. De blå bobler er Teamet bag Privat Dagpleje Danmark, som naturligvis også tilbyder privat pasning af dit barn. Disse private børnepassere udfører alle et godt professionelt stykke arbejde. Når du har klikket på “boblen” med barnevognen vil der dukke oplysninger op på hver enkelt dagplejer. Du finder navnet på dagplejen, navn, adresse, telefon, og et link til dagplejens hjemmeside. Linket i “boblen” sender dig ned i vores database, som muligvis kan indeholde flere børnepassere under samme postnr.

Jeg kender en privat dagpleje som ikke er på kortet?
Der kan være rigtig mange grunde til at den private børnepasser som du kender ikke er på vores Google Map. Men som udgangspunkt betyder det et børnepasseren ikke er medlem af Privat Dagpleje Danmark. Du må meget gerne anbefale Privat Dagpleje Danmark og naturligvis spørge dagplejeren om det ikke var en god ide og tilslutte sig vores hjemmeside. Det vil give dagplejeren en langt større chance for at blive fundet på det store internet. Vi har over 5.000 søgninger om måneden på vores hjemmeside efter privat børnepasning, så det vil kun være en fordel og rigtig god ide og få sit link på hjemmesiden Privat Dagpleje Danmark.

Er du forældre og søger efter privat dagpleje så læs vores indlæg her der beskriver hvad du skal være særlig opmærksom på. Privat Dagpleje Danmark forsøget til en hver tid og råde og vejlede så du føler dig tryg i den beslutning du vælger.
Hvad skal jeg være opmærksom på før jeg vælger privat dagpleje

Privat dagpleje på Borger.dk
Der findes også flere offentlige sites som Borger.dk der er et godt værkstøj når du ønsker at få dit barn passet i privat dagpleje.
Link til offentlige sites med privat dagpleje.